banner-bg-two.svg

Zakelijke diensten

Diensten voor bedrijven

Onze zakelijke expertises

Vraag ons naar de diverse mogelijkheden of plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

HARDWARE & SOFTWARE

Wij helpen je graag met de aankoop van hard- en software. Wij bieden een breed scala aan producten. Denk o.a. aan kant-en-klare computers, printers, laptops (Windows en Apple), tablets, smartphones of software zoals Microsoft Office en Antivirus pakketten.

WIFI-OPLOSSINGEN

Wij regelen de Wifi installatie van A to Z voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Omdat wij weten hoe belangrijk veilige wifi voor u en uw bedrijf is.

DOMEINREGISTRATIE & WEBHOSTING

Een goede domeinnaam versterkt de online vindbaarheid van uw bedrijf en zichtbaarheid in Google. Geen omkijken naar hebben? Laat dan uw webhosting en domeinnaam registratie (verhuizing) regelen door Bizzsite.

HOSTED VOIP

Met Hosted VoIP heb je het gemak van een hypermoderne telefooncentrale uit de Cloud. Je hoeft zelf geen telefooncentrale meer aan te schaffen, of je zorgen te maken over onderhoud. Daarmee ben je up-to-date en maak je de organisatie toekomstbestendig en flexibel.

CLOUD DIENSTEN

Wij leveren diverse diensten zodat u eenvoudig zaken kunt doen in de cloud. Van advies tot aanschaf, migratie en ondersteuning. Wij zijn Microsoft partner en leveren Office365, OneDrive/Sharepoint, diverse back-up mogelijkheden en Hosted werkplekken in de cloud.

AUTOMATISERING

Wij bieden functionele en bedrijfszekere ICT oplossingen, want elke dag moet u kunnen vertrouwen op uw ICT omgeving. En mocht er wat mis gaan dan moet het natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost.

Waarmee mogen wij u helpen?

Neem contact op