banner-bg-two.svg

Over Bizzsite

Over ons

Al meer dan 12,5 jaar uw ICT-partner!

Efficiënt werken? Dat willen wij voor iedereen. Ook voor u. Want niets is vervelender dan dat werkzaamheden worden geremd door ICT. Daarom realiseren wij al 12,5 jaar oplossingen die écht passen bij uw manier van werken. Wij geven een passend advies en leveren het product volledig geïnstalleerd af. Ook op het gebied van onderhoud en beheer kan Bizzsite veel voor u betekenen. Heeft u een probleem of storing? Dan kunt u bij ons terecht voor support (zowel online of een bezoek op locatie). Met Het Slimme Werken maken wij ICT juist toegankelijk en vooral ook werkbaar. Daarnaast kunt u voor al uw slimme Cloud Wi-Fi oplossingen bij ons terecht. Of het nou gaat om een camping, hotel, thuis of uw bedrijf. 

Enthousiaste medewerkers

We zijn een jonge, enthousiaste club mensen met een passie voor IT. We kiezen onze collega's niet alleen op basis van kennis van diensten, maar ook op hun drive, vermogen om te communiceren en of ze in de groep passen. Zo is een groep ontstaan die voor elkaar klaar staat, alle aspecten van ons bedrijf snapt en enthousiast is over hun werk.

over-bg-1.svg over-bg-2.svg
over-bg-1.svg over-bg-2.svg

Plezier in ons werk

We vinden plezier in ons werk belangrijk, onderling en met onze klanten hebben we een goede relatie. Dat bewijzen we continu met onze medewerker- en klanttevredenheid monitoring.

Onze missie

Bij Bizzsite Automatisering staat de klant altijd centraal. Uw belang staat altijd voorop. De wereld van de automatisering is heel dynamisch: wat vandaag nieuw is, is morgen al weer oud. Bizzsite Automatisering zal uw gids zijn in de snel veranderende wereld van automatisering.

over-bg-1.svg over-bg-2.svg
Waarmee kunnen we u helpen?

Vul ons contactformulier in