banner-bg-two.svg

Apple iPhone 13 128GB 24 Maand Garantie

Apple iPhone 13 128GB 24 Maand Garantie

€ 899,99

Staat: Nieuw


24 Maand Garantie


Silver


 Serie besturingsysteem iOS 15
Mobiel besturingssysteem iOS 15


Beeldscherm


Schermdiagonaal

Schermdiagonaal


De schermdiagonaal is de schermmaat gemeten van linksonder naar rechtsboven en uitgedrukt in inches ("), 1 inch staat voor 2,54 cm.
6.1"
Resolutie

Resolutie


De resolutie wordt standaard weergegeven in pixels (gekleurde punten) in de verhouding Breedte x Hoogte. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld.
2436x1125
Dots per inch

Dots per inch


Ook wel de pixeldichtheid of Pixels Per Inch (PPI) genoemd, dit geeft aan hoeveel pixels een scherm op één lijn van één inch heeft. Hoe hoger de dichtheid is, des te scherper het beeld is.
463dpi
Relatieve schermgrootte

Relatieve schermgrootte


Het percentage van de oppervlakte van de voorkant wat ingenomen wordt door het scherm
81,1%
Schermtype OLED
Invoermethode

Invoermethode


De wijze waarop je het apparaat bedient. Dit kan zijn door een fysiek toetsenbord met letters danwel cijfers of door een aanraakscherm (Touchscreen).
Touchscreen
Secundair scherm Nee


Processor


CPU/SoC

CPU/SoC


Een CPU is enkel de processor. SoC staat voor 'System on a Chip' en combineert een aantal componenten op 1 chip. Een aantal van deze componenten zijn o.a. de processor, de grafische processor en de geheugencontroller. Vanwege de geringe grootte wordt deze vaak gebruikt in kleinere apparaten zoals smartphones en tablets.
Apple A14 Bionic
Aantal cores

Aantal cores


Het aantal processorkernen wat beschikbaar is. Als er meerdere processorkernen beschikbaar zijn kun je zwaardere processen draaien.
6


Geheugen & Opslag


Werkgeheugen

Werkgeheugen


Het werkgeheugen wordt ook wel het interne geheugen of RAM (geheugen) genoemd. Alle benamingen doelen op hetzelfde. Een stuk geheugen waar de processor tijdelijk informatie op kan slaan om er snel mee te kunnen werken.
6GB
Opslagcapaciteit

Opslagcapaciteit


De opslagcapaciteit is de capaciteit om bestanden zoals foto's, video en programma's op te slaan. De capaciteit wordt uitgedrukt in MB (megabyte), GB (gigabyte) en TB (terabyte). 1000MB staat gelijk aan 1GB en 1000GB staat gelijk aan 1TB.
128GB


Simkaart


Aantal sims

Aantal sims


Hier zijn twee mogelijkheden: Dual sim houdt in dat er twee simkaarten in één apparaat kan, je bent dus met twee nummers bereikbaar op één apparaat. Single sim is de 'normale' manier, één simkaart per apparaat.
duo
Simkaartslot 1 Nanosim
Simkaartslot 2 Nee


Camera


Aantal camera's achter 2
Aantal camera's voor 1
Cameraresolutie

Cameraresolutie


De resolutie van een camera wordt in megapixels aangegeven. Als een sensor één megapixel heeft, dan zitten er op de sensor 1 miljoen pixels. Hoe meer pixels, hoe meer detail een foto bevat.
12MP
Diafragma

Diafragma


Het diafragma is de licht-opening van je lens. Deze opening bepaalt hoeveel licht er door de lens op de camera valt. Hoe hoger het getal, des te kleiner het diafragma. Een klein diafragma zorgt voor veel scherptediepte.
1,8
Cameraresolutie (voor)

Cameraresolutie (voor)


De resolutie van een digitale camera wordt vaak in megapixels aangegeven. Dit is dan het aantal pixels dat een sensor aankan, om het exacte aantal pixels te weten moet men het aantal horizontale lijnen met het aantal verticale lijnen van de digitale foto vermenigvuldigen. De camera (voor) is de camera aan de kant van het scherm.
7MP
Opmerkingen camera's Camera achter:
12.0 MP , F1.8
12.0 MP, F2.4Camera voor:
7.0 MP, F2.2
Camera-autofocus Ja
Optische zoom 2x
Gsm-flitsertype 4 leds
Ondersteunde videoresolutie 3840x2160 (4K)
Stabilisatie

Stabilisatie


Met digitale beeldstabilisatie wordt een kleiner oppervlak van de cameramodule gebruikt, de rest van de omliggende pixels wordt gebruikt om als het ware het opgevangen beeld mee te bewegen met de bewegingen van de camera of telefoon. Bij een mechanische stabilisatie beweegt de cameramodule mee met jouw bewegingen. Optische stabilisatie tenslotte gebruikt een of meerdere lenzen die voor de cameramodule meebewegen.
Optische stabilisatie


Draadloze verbindingen


Mobiele netwerk

Mobiele netwerk


Om data te kunnen versturen wordt gebruik gemaakt van een mobiel netwerk. Nieuwere generaties van het netwerk zorgen ervoor dat de data sneller verstuurd kan worden.
2G - edge, 2G - gprs, 3G - hsdpa, 3G - hspa, 3G - hspa+, 3G - hsupa, 3G - umts, 4G - lte, 4G - lte-a - 5G
Opmerking LTE/4G band

Opmerking LTE/4G band


Hier staat extra info over welke LTE/4G banden de telefoon ondersteunt. Je telecomprovider gebruikt ook bepaalde frequenties, hoe lager de frequentie, des te beter het bereik binnenshuis of op drukke plekken.
LTE bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 32, 34, 38, 39, 40, 41, 46, 66
Met WiFi Ja
5GHz-ondersteuning

5GHz-ondersteuning


Een 5GHz netwerk kun je zien als een netwerk met signalen die op een andere golflengte zitten dan de 2.4GHz netwerken. Dit zorgt voor een beter bereik en minder storingen in het netwerk.
Ja
Verbinding (wlan)

Verbinding (wlan)


Wireless Local Area Network (WLAN) is een draadloze en lokale netwerkverbinding. Wordt in de volksmond ook wel WiFi genoemd
802.11a, 802.11ac (Wi-Fi 5), 802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4)
Met bluetooth Ja
Bluetooth-versie Bluetooth 5.0
Overige draadloze verbindingen Near Field Communication (NFC)
GPS

GPS


Met GPS kun je de exacte locatie bepalen waar je bent om deze gegevens te tonen in je navigatie of omaan te geven waar een foto is gemaakt.
Ja


Functionaliteit


Berichten E-mail, mms, sms
Afspeelmogelijkheid Audio, Video
Gsm-functies A2DP (Bluetooth stereo), Bewegingssensor (g-sensor), Gezichtsherkenning, Gyro sensor, Handsfree, Kompas, Snelladen, Tril, Voicerecorder


Accu en lader


Gesprekstijd 21u
Accucapaciteit (mAh)

Accucapaciteit (mAh)


De hoeveelheid stroom die de accu levert in milliampère per uur. De accucapaciteit is een indicatie voor de accuduur, maar de precieze accuduur hangt af van het toestel en de werkzaamheden.
2.716mAh
Accu verwisselbaar Nee
Draadloos laden

Draadloos laden


Kun je het apparaat draadloos opladen door middel van inductie.
Ja


Leveringsomvang


Meegeleverde gsm-accessoires Datakabel, Headset bedraad, Oplader


Telefoonmodel


Telefoonmodel Bar


Invloeden van buitenaf


IP-classificatie

IP-classificatie


De IP-classificatie is een aanduiding voor de mate van beveiliging/bescherming van de constructie van een apparaat.
IP67 stof (volledig) en waterdicht
Invloeden van buitenaf Spatwaterdicht, Stofbestendig, Vochtbestendig, Waterdicht
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!