Wij verzorgen graag uw website ontwerp

Wij verzorgen graag uw website ontwerp (concept & structuur) en website design (interface lay-out). Websites hebben zich inmiddels ontpopt tot een volwassen en veelgebruikte communicatie- en distributiemedia en zijn vrijwel niet meer weg te denken op de zakelijke markt. Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt, is het van groot belang dat uw website weloverwogen wordt opgezet.

Weloverwogen website - een positieve bijdrage aan uw onderneming
Bizzsite ontwerpt en bouwt haar websites vanuit het oogpunt dat deze direct in positieve zin een bijdrage moeten leveren aan uw onderneming. Een website ten behoeve van promotie zal de relatie met uw bestaande klanten moeten verbeteren en uiteindelijk nieuwe klanten moeten opleveren. Een database gekoppelde website die bedrijfsprocessen zoals het verwerken van orders dient te vereenvoudigen, moet deze ook daadwerkelijk vereenvoudigen; uw personeel moet van ingewikkelde bedrijfsprocessen ontlast worden en klanten moeten erdoor beter bediend worden.

Gedegen website structuur
Bij het ontwerpen van een website wordt allereerst aangevangen met een gedegen analyse van de te tonen informatie. Deze informatie wordt vervolgens op een overzichtelijke en gestructureerde wijze opgezet. Op basis hiervan is wordt de website structuur ontwikkeld. Bij het maken van het ontwerp (design, programmatuur) van de website wordt, geheel volgens de marketing communicatie gedachte, geredeneerd vanuit het oogpunt van de bezoeker. De eerste ontwerpen van de website worden in nauw overleg met u opgezet. Vanzelfsprekend dat hierbij het logo en vooral de huisstijl een centrale rol spelen.

Totale website ontwikkeling in goede handen
Bizzsite kan het design en de ontwikkeling van een website in uw bedrijf van A tot Z ondersteunen. Van het grafisch ontwerp tot de programmatuur en website promotie. Door samenwerking met een aantal internetaanbieders, zijn wij in staat de hosting, e-mail etc. geheel voor u te verzorgen.