Reparatie (aan huis) en Onderhoud

Ondanks de hoge kwaliteit van de huidige computer, laptop en componenten treden storingen aan hard- en software met enige regelmaat op. Computer en laptop worden na verloop van tijd traag, spyware, virussen of div. toolbars (telkens meldingen die in beeld springen) kunnen daarvan een oorzaak zijn. 

Door het installeren van bijv. Bearshare en of een ander download progamma, of een pc/laptop die niet is voorzien van JUISTE ANTIVIRUS SOFTWARE is de kans groot dat uw pc of laptop besmet is geraakt!  

  • Uitbreiden intern geheugen zowel voor vaste Pc als Laptop.
  • Antispyware of Antivirus progamma's installeren.
  • Laptop en Computer reparaties altijd in overleg.
  • Onderzoeks kosten € 35.- komen te vervallen indien u overgaat tot reparatie of vervanging van het aparaat.
  • U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig nieuwe installatie te laten uitvoeren van Microsoft Windows 7 of 8, of van iOS software op uw Mac.

Bizzsite Automatisering, is nooit aansprakelijk voor het verlies van data tijdens een reparatie of, systeem herstel. Wij adviseren u dan ook altijd een goede back-up van uw belangrijke data te maken, bijv. op een externe harde schijf, Dvd of usb stick (dit verkopen wij ook in onze winkel). Wij doen er alles aan om uw belangrijke documenten, foto’s en E-mail veilig te stellen. Echter heeft u geen backup en er gaat iets mis, is Bizzsite hier niet verantwoordelijk voor!

Een nieuwe harde schijf kan net zo goed uitvallen dan een harde schijf van een aantal jaren oud!

Klanten bezoek is onze minimale facturatie een half uur.

Een veel voorkomende vorm van phishing. Phishing is een digitale vorm van identiteitsfraude. Internetcriminelen proberen met valse e-mails en imitatiewebsites persoonlijke bankgegevens te verzamelen.Met die gegevens willen ze geld van bankrekeningen halen. Alle banken hebben last van dit soort criminaliteit, dus reageer nooit op een e-mail van uw bank. Zei  mailen u nooit ongevraagd!!!!

  • Geef nooit iemand uw pincode of inlogcodes van uw e-dentifier. Medewerkers van uw bank vragen nooit naar uw (persoonlijke) inloggegevens of uw (pin)code.
  • Denkt u dat u een phishing e-mail hebt ontvangen? neem contact op met uw bank! Als er in de e-mail een link staat naar een namaak-website, zal uw bank er voor zorgen dat die site zo snel mogelijk van internet wordt verwijderd. Na het doorsturen kunt u de e-mail verwijderen. In het doorgestuurde bericht kunt u geen vragen stellen, omdat de e-mails automatisch worden verwerkt.
  • Klik nooit op een link in een phishing e-mail! Dat kan schadelijk zijn voor uw computer. Hebt u dit toch gedaan? Kijk dan uw pc na op de aanwezigheid van spyware of virussen. U kunt daarbij het beste een betaalde virusscanner gebruiken. (hierover adviseren wij u graag)

Data Recovery:

- Mocht uw harde schijf of ander opslag medium defect zijn?? Wij hebben hier in veel gevallen een oplossing voor om uw DATA terug te halen.
Neem hiervoor contact met ons op.